Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Már a legelső gyermekéveimtől elvarázsolt a beat és a pop rock. Kétéves koromban a nagybátyámnál a Lady Madonnára táncoltam. Állandóan kértem tőle, játszon nekem Beatles, Mungo Jerry, Sweet, Shocking Blue...stb. lemezeket.

Kép

Az első saját kislemezemet 6 vagy 7, az első nagylemezemet pedig 10 éves koromban vettem, azt hiszem a THE BEATLES AT THE HOLLYWOOD BOWL volt az. Ahogy az évek múltak, lemezgyűjteményem egyre nőtt és azzal párhuzamosan gazdagodott a zenei ízlésem is.

14 éves voltam, amikor elkezdtem gitározni. Egy évre rá megszereztem első elektromos gitárom, majd megalakítottam első rock-csapatomat az OK-t. Ezután több bandában is megfordultam, amíg nem találkoztam Juhász Rafival. Vele alapítottuk meg Újvidéken a Flying Rabbit együttest, amely teljesen felforgatta és megváltoztatta életünket. Vajdaság kicsiny terület, de mi kicsiben megéltünk minden jót és rosszat, ami kijár egy népszerű nagyvilági pop-rock együttesnek. Nagyszerű 5 év volt, és én végtelenül hálás vagyok a sorsnak, hogy részesülhettem ebből.

Kedvenc gitárosaim Pat Metheny, Mike Stern, Al Di Meola, Tommy Emmanuel, John Petrucci, Steve Lukather...(hogy csak néhányat említsek). A magyar gitármesterek közül László Attilát és Babos Gyulát igen nagyra becsülöm.

 

     Videók:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Creative Commons License
This work is licenced under a Creative Commons Licence.